Hur många personer rymmer ett bastutält?

Bastutält börjar bli allt mer populärt för alla som älskar att basta. En av de vanligaste frågorna som dyker upp är: "Hur många personer kan ett bastutält egentligen rymma?" 

Storlek och kapacitet

Ett bastutält finns i många olika storlekar för att passa olika behov. Här är en översikt över några av de vanligaste storlekarna:

Bastutält för en

För den som vill ha en intim bastuupplevelse finns det portabla infraröda bastur  som endast rymmer en person. Dessa används främst inomhus och erbjuder en mysig och avkopplande bastuupplevelse.

Bastutält för familjen

Familjebastutält är utformade för att rymma flera personer samtidigt. Du kan hitta bastutält som rymmer upp till 6, 8 eller till och med 12 personer. Dessa är idealiska för bastukvällar med vänner och familj.

Storleken på ett bastutält

Bastutält finns i olika storlekar och varianter på marknaden. Våra bastutält har golvmått på 180x180 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för upp till 4-6 personer att sitta bekvämt. Det är viktigt att komma ihåg att det finns både större och mindre alternativ tillgängliga, och du kan välja det som passar bäst för dina behov.

Sittplatser i ett bastutält

När det gäller sittplatser i ett bastutält finns det flera alternativ. Du kan använda stubbar, pallar eller speciella bastubänkar. Valet beror på din personliga preferens och antalet personer som tältet är avsett för. Bastubänkar är en mer permanent lösning som ger bekväma och stabila sittplatser för flera personer. 

Prova innan du köper

Innan du bestämmer dig för att köpa ett bastutält kan det vara en god idé att prova det först. Hos oss på Bast erbjuder vi dig möjligheten att hyra ett bastutält i nnan du tar det slutliga beslutet. 

Vi drar av kostnaden för den första dagen om du väljer att köpa tältet efter att ha provat det. På så sätt kan du känna, klämma och provsitta upp till sex personer innan du beslutar dig för att köpa ett tält av oss.

Avslutande tankar

Oavsett om du letar efter en mysig enmansbastu eller en rymlig familjebastu, finns det ett bastutält som passar dina behov. Kom ihåg att storleken på tältet och sittplatserna kan variera, så ta dig tid att välja det som passar bäst för din bastuupplevelse. Vill du veta mer om våra bastutält och bastukaminer? Tveka inte att kontakta oss här.

Weiterlesen

Hinterlasse einen Kommentar

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.